sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > sponsoring

Sponsoring

Zonder sponsoren en partners is er geen Avond4daagse Stede Broec mogelijk. Om een indruk te geven hoe wij gesponsord kunnen worden, hebben we een aantal 'opties' samengesteld waar bedrijven en organisaties een keuze uit kunnen maken. Uiteraard zijn wij blij met elke vorm van sponsoring.


Waar kunt u ons mee sponsoren?

 • Traktatie onderweg:
  Trakteer de deelnemers onderweg op een 'gezonde' traktatie, zoals een stukje fruit of snackgroente. Andere alternatieven zijn altijd bespreekbaar, zolang het maar geen snoep is. Indien mogelijk plannen we de routes zo dat wij langs uw vestiging kunnen lopen, of anders zorgen wij dat uw aangeleverde reclame-uiting zichtbaar is bij het uitdeelpunt. Inkoop en distributie dient door de sponsor te worden geregeld. 

 • Flesjes water of bidons:
  Gedurende de Avond4Daagse week gaan er zo'n 4x 1100 flesjes water doorheen, bij warm weer zelfs meer! Sponsoren die (1.000) flesjes water willen aanbieden zijn meer dan welkom. 
  Wilt u alle deelnemers een bidon (met uw eigen reclame) aanbieden? Deze worden op de eerste avond bij vertrek uitgedeeld. Inkoop en distributie dient door de sponsor te worden geregeld. 

 • Bloemen intocht:
  Op de laatste avond ontvangen alle deelnemers een bloem voorafgaand aan het defilé. Inkoop en distributie dient door de sponsor te worden geregeld.

 • Activiteit langs de route:
  Ben jij een enthousiaste muziekant? Wellicht zit je in een band? Of weet jij op een andere manier de wandelaars te entertainen langs de route? Elke avond kan er onderweg een activiteit georganiseerd worden om de wandelaars te vermaken.

 • Beschikbaar stellen van een prijs:
  Wij zijn dol op prijzen uitdelen! Zo hebben wij de Gouden Wisselbeker die wij uitdelen aan de school met de (relatief gezien) hoogste percentage deelnemers. Wellicht heeft u een leuk idee om een prijs beschikbaar te stellen voor het origineelste groepslied, de 'schoonste' deelnemer(s), de leukste wandelselfie... Kom maar op met uw idee! De uitreiking van deze prijs zal plaatsvinden tijdens het Blarenbal, na afloop van het defilé op de laatste avond, op het Streekplein. Het Blarenfeest wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Hart van Stede Broec.

 • Een financiële bijdrage:
  Wilt u ons financieel een stukje op weg helpen, dan is uw gift van harte welkom op IBAN nr. NL56RABO0313871647 tnv Stichting Avond4Daagse Stede Broec. Alle sponsoren worden een jaar lang op onze website vermeld met link naar hun site.

Heeft u een ander leuk idee om de wandelaars te ondersteunen, stuur dan een e-mail naar a4dstedebroec@hotmail.com.
'Spontane' uitdeelacties/activiteiten langs de route kunnen wij helaas niet toestaan; dit dient u min. 2 weken voor de Avond4Daagse schriftelijk bij ons in te dienen.

Voor 2019 rekenen wij op zo'n 1.000 betalende deelnemers.