sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > routes 10 km

Routes 10 km 2018

Een vriendelijke verzoek aan hondenbezitters;
er wordt dit jaar in diverse parken gelopen, waar honden worden uitgelaten.
Wilt u zo vriendelijk zijn om de poep van uw hond op te ruimen?
Kinderen houden zich nou eenmaal niet aan de paden...
Niets is dan vervelender dan lopen in de hondenpoep.

Dinsdag 29 mei 2018:
Woensdag 30 mei 2018:Donderdag 31 mei 2018:Vrijdag 1 juni 2018:
Indeling veld Raadhuislaan + volgorde intocht
De laatste avond wordt er, voorafgaand aan de intocht, verzamelt op het evenemententerrein aan de Raadhuislaan te Grootebroek. Dit terrein is uitsluitend bestemd voor deelnemers, niet voor supporters. Alle deelnemers krijgen hier al hun medaille, wandeldiploma en bloem. Voor het veld is dit jaar een indeling gemaakt. 

Alle groepen hebben een nummer; dit is ook tevens de volgorde van de intocht.
Enige uitzondering:de school die de Gouden Wisselbeker wint loopt voorop, gevolgd door 'overige deelnemers' en dan de scholen.Intocht

De intocht zal de laatste wandelavond om 20.00 uur starten vanaf het terrein aan de Raadhuislaan, rechtsaf de Zesstedenweg, rotonde rechtsaf Bgm. J.N. Stuifbergenlaan en bij rotonde linksaf richting het Streekplein (voor het gemeentehuis), waar ook deze avond weer de After Party zal plaatsvinden! 

De organisatie hoopt deze avond op veel supporters langs de Zesstedenweg tot aan het Streekplein. Tip: zorg voor voldoende sponsorgeld op zak want op het Streekplein staat een tent waar je o.a. (blikje) drinken kan kopen, maar ook Ijssalon Vivaldi is open. Deelnemers laten zich graag deze avond trakteren! "En we gaan nog niet naar huis..!"