sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > inschrijven

Inschrijven

Van 1 t/m 26 april 2019 kan iedereen zich weer online inschrijven via deze site.

Individueel of als groep lopen
Men kan zich inschrijven als individuele loper of als groep. Individuele lopers kunnen uiteraard onderling afspreken om als groep te lopen, je hoeft je dus niet als groep in te schrijven. Groepen lopen op 1 startkaart.

Meelopen met school 
In Stede Broec zijn er 9 scholen (Willibrordus, Klim-Op, Uilenburcht, Gideon, Hussel, Baskuul, Molenwiek, Wendel en Woud) die als groep deelnemen aan de Avond4Daagse Stede Broec. Wanneer jouw school mee doet met onze A4D dan loopt de inschrijving via school; zij schrijven jou in. Zowel kinderen als ouders kunnen zich via hun school inschrijven. Alleen inschrijvingen die via school geregistreerd worden, tellen mee voor de wisselbeker!

Afstand
Er kan dit jaar gekozen worden uit 3 afstanden: 10, 5 en 2,5 km.
Voor de 5 en 10 km geldt; kinderen onder de 12 jaar moeten onder begeleiding van een volwassenen lopen. Voor de 10 km is een min. leeftijd ingesteld van 9 jaar (vanaf groep 6).

Nieuw dit jaar is de 2,5 km route; deze is speciaal voor mensen met een wandelbeperking en is rolstoelvriendelijk. Wij vinden namelijk dat onze Avond4Daagse voor iedereen een feestje moet kunnen zijn!

Starttijden
De 10 km-wandelaars kunnen dagelijks starten tussen 17.30 en 18.30 uur.
De starttijd voor de 5 km-wandelaars is tussen 18.00 en 18.45 uur.
De 2,5 km-wandelaars starten tussen 18.30 en 19.00 uur.
Alle deelnemende scholen hebben hun eigen starttijden.
Alle deelnemers dienen zich voor 20.30 uur te hebben afgemeld bij het startbureau.

Start- en Finishlocatie
Er wordt elke avond gestart vanaf Woonzorgcentrum Rigtershof te Grootebroek.

Kosten
Bij online inschrijven, ongeacht afstand, zijn de kosten € 5,00 p.p. Dit is incl. medaille, een wandeldiplolma, een bloem bij de intocht en dagelijks een versnapering.

Medaillenummer
Ook al loop je voor het eerst de Avond4Daagse in Stede Broec, kan het zijn dat je al eerder een Avond4Daagse hebt gelopen in een andere gemeente. Deze Avond4Daagsen tellen ook allemaal mee voor je medaillenummer. Voor de hoeveelste keer loop jij?

Dagmedaille
Loop je niet de hele Avond4Daagse mee dan zijn er ook Dagmedailles te kopen. Een dagmedaille kost € 2,50. Erg leuk om cadeau te geven aan opa/oma/oom/tante/buur die een avond meeloopt, of aan een broertje of zusje die de laatste dag meeloopt! Zo is de Avond4Daagse voor iedereen een feestje om te lopen.

 

Schrijf je hier in (klik op het plaatje) >>


Bij inschrijving gaat men akkoord met het reglement.

Loop je mee met school, geef je dan op via school!


Na-inschrijving
Na 26 april kan er niet meer online ingeschreven worden. Inschrijven kan alleen nog op dinsdag 14 mei tussen 17.30 en 18.30 uur aan het startbureau. Kosten na-inschrijving zijn € 6,00 p.p.