sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > rabobank clubkas campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Westfriesland-Oost organiseert dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne en stelt € 250.000 beschikbaar voor clubs uit de regio. Ook Avond4Daagse Stede Broec doet mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen, zodat we hiermee de stijgende kosten kunnen dekken en niet het inschrijfgeld hoeven te verhogen. Hier hebben we uw hulp bij nodig!  

Zet Avond4Daagse Stede Broec in uw Top 3!


De bijdrage die we zullen ontvangen is afhankelijk van het totaal aantal stemmen dat wordt uitgebracht en het aantal stemmen dat wij hebben ontvangen. Alle deelnemende verenigingen en stichtingen hebben in theorie gelijke kansen op het ontvangen van een bijdrage; belangrijk is het inzetten van onze achterban! In tegenstelling tot veel verenigingen hebben wij geen leden of contributiegeld. Onze enige inkomsten zijn inschrijfgelden en bijdragen van lokale sponsoren. U snapt dus wel dat wij echt blij zijn met uw hulp in vorm van een stem (of 2). 

Leden van de Rabobank krijgen vijf stemmen; er mogen maximaal 2 stemmen op een vereniging of stichting worden uitgebracht, waardoor leden hun stemmen moeten spreiden. U kunt zo dus 3 tot 5 verenigingen steunen met uw stem. Wij hopen uiteraard in uw Top 3 te staan!


Bent u lid van Rabobank Westfriesland-Oost? Stem dan in de periode van 8 t/m 28 mei op 'Avond4Daagse Stede Broec' via 
www.clubkascampagne.nl.

 

U kunt ons ook steunen met de Tank & Schenk Actie van Tamoil Grootebroek.